+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
PetSafe Klikker-Kutyatréner. Clik-R
PetSafe Klikker-Kutyatréner. Clik-R

Kutyabarátoknak

CLKR-RTL

PetSafe Klikker-Kutyatréner. Clik-R

Vonalkód : 759023092072

A Clik -R™ klikker hangjával történő jelzős kutyakiképzés, valamint a hangjelzést követő jutalomfalat adása, nagyon hatékony tréning módszer!

Raktáron
Bruttó ár: 2 490 Ft

Szállítási idő: 1-2 MUNKANAP!!!


A Clik-R™ klikker hangjával történő jelzős kutyakiképzés, valamint a hangjelzést követő jutalomfalat adása,
nagyon hatékony tréning módszer!


Mind a kutyáknak, és a gazdiknak is nagyon könnyű elsajátítani ezt a módszert, éppen ezért a sikeres használat aránya nagyon magas.


A Clik-R kézi klikkerrel könnyű és mókás a kiképzés!


Tanítsa meg kutyájának, hogy valami móka közeleg, és jelezze, hogy készen áll. Akár az alapvető engedelmességről van szó, akár különböző trükkökről, a Clik-R nagyszerű segítője lesz!


A Clik-R egy ujj-szíjjal van ellátva, még könnyebbé, és kényelemesebbé téve a használatot a gazdik számára, hiszen nem kell egy egész dobozt a kézben tartania a kutya tanítása közben.


Kiemelt jellemzői:

  • Kompakt, könnyű
  • Ujj-szíj a még könnyebb használatért


A Clik-R egy olyan nagyszerű lehetőséget kínáló kiképző eszköz, ami segíti önt abban, hogy kutyájának viselkedését a legjobb irányba alakítsa.

A kattanás hangja jelzi kedvencének, hogy valami jó dolog következik: egy kicsi jóízű kényeztetés vagy játék jutalomként.


Nem telik sok időbe, és az Ön kedvence is megtanulja, mi a feladata, és ha már megtanulta, még lelkesebb lesz a folytatásért!

Kapcsolódó termékek