+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
PetSafe Smart Feed Automata okosetető
PetSafe Smart Feed Automata okosetető
PetSafe Smart Feed Automata okosetető
PetSafe Smart Feed Automata okosetető

Kutya-Macska Önetető-Önitató

PFD19-16861

PetSafe Smart Feed Automata okosetető

Vonalkód : 729849168619

Intelligens Automata kisállat etető


Vessen véget az aggodalomnak és induljon útnak bátran! A PetSafe etetője lehetővé teszi, hogy kedvence az Ön távolléte alatt is jól lakjon. Töltse le az ingyenes applikációt telefonjára és csatlakoztassa az etetőt otthona Wi-fi hálózatán keresztül, s máris adagolhatja az eledelt, ellenőrizheti annak mennyiségét vagy beállíthat egyéni etetési időpontokat a világ bármely részéről. 

Raktáron
Bruttó ár: 79 990 Ft
Bruttó ár: 75 990 Ft

Szállítási idő: 1-2 MUNKANAP!!!


Intelligens Automata kisállat etető


Vessen véget az aggodalomnak és induljon útnak bátran! A PetSafe etetője lehetővé teszi, hogy kedvence az Ön távolléte alatt is jól lakjon. Töltse le az ingyenes applikációt telefonjára és csatlakoztassa az etetőt otthona Wi-fi hálózatán keresztül, s máris adagolhatja az eledelt, ellenőrizheti annak mennyiségét vagy beállíthat egyéni etetési időpontokat a világ bármely részéről. 


Az etető 5,678 ml száraz vagy félnedves kisállat eledel tárolására alkalmas, egyedi tervezése lehetővé teszi bármilyen méretű és formájú száraz/félnedves eledel adagolását.


Egy nap maximum 12 etetési időt állíthat be. A "Slow Feed" lassú etetés funkció kiválasztása ajánlott a falánk kisállatok megfékezése érdekében, ebben az esetben a készülék 15 percen keresztül lassan adagolja ki az eledelt. Az "Feed Now" - azonnali etetés funkcióval igény szerint bármikor megkezdhető az etetés. A tál anyaga rozsdamentes acél,nem csúszkál,nem billenthető ki,nem mozog és mosogatógép-biztos. A készülék tartalmazza az AC hálózati adaptert,valamint egy tartalék akkumulátort,ami 4db D típusú alkáli elemmel működik. ( nem része a csomagnak.) 


Ahhoz, hogy csatlakoztatni tudja a készüléket a telefonos alkalmazással,egy 2.4GHz-es wi-fi router szükséges. IOS 9.0 rendszerű Apple Iphone-nal/ Ipoddal vagy későbbi verziójú (6.0 vagy frissebb) Android rendszerű telefonokkal kompatibilis. Az etetéseket más családtag is elvégezheti,amennyiben telepíti az alkalmazást a fent említett feltételek mellett saját telefonjára.


Kulcs jellemzők:

  • okostelefonnal történő programozás (Apple iPHONE/iPOD, iOs/Andriod rendszer)
  • értesítések az etetés megkezdéséről, csökkenő eledel szintről, vagy wifi kapcsolat állapotáról
  • testreszabott etetési idő
  • " Low Food" szenzor ( automatikus értesítés, ha az eledel bizonyos szint alatt van.)
  • könnyű tisztítás, mosogatógép-biztos

  Méretek:

23,9cm x 51,5cm x 32 cm (sz x h x m)

Csomag tartalma:

  • Smart Feed etető és Smart Feed applikáció, rozsdamentes acél tál, tápegység, 
  • Magyar nyelvű használati útmutató.


Követelmények:

Az iOS 9 iPhone vagy iPad újabb változata, vagy a 6.0 Android okostelefon újabb változata kompatibilis az eszközzel, vezeték nélküli router 2.4 GHz (802.11b/g/n) szélessávú internet kapcsolat.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek