+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
FroliCat Dart Duo Macska játék
FroliCat Dart Duo Macska játék
FroliCat Dart Duo Macska játék

Kutya-Macska játékok

PTY45-14259

FroliCat Dart Duo Macska játék

2 ÉV GARANCIA!!! 

A FroliCat Dart Duo két macskára, két automatikusan forgó lézerrel van felszerelve, hogy egyszerre több macska is játszhasson, akár együtt, akár külön. Véletlenszerű lézer minták csábítják a macskát üldözésre és játékra.

Raktáron
Bruttó ár: 17 990 Ft

A FroliCat Dart Duo két macskára, két automatikusan forgó lézerrel van felszerelve, hogy egyszerre több macska is játszhasson, akár együtt, akár külön. Véletlenszerű lézer minták csábítják a macskát üldözésre és játékra. Beállítható gyorsaság és idő funkció ötvözésével 16 féle játék módot lehet beállítani a macska aktivitásától függően.

A Dart Duo lézeres macskajáték 2 lézerrel van felszerelve a dupla élvezetért.
 
Miután bekapcsolta a játékot az bekapcsolva marad, amíg ki nem kapcsoljavagy kiválaszt egy időzítő módot 5, 10, 15 vagy 20 perc. A kiválasztott idő letelte után a játék magától kikapcsol.
Ha kiválaszt egy időtartamot az az alatt lévő lámpa villogni kezd. 

Jellemzők:

  • Egyszerű beüzemelés és használat
  • Önfeledt szórakozás kedvencének, nyugalom önnek
  • 3db AA elem szükséges az üzemeltetéshez
  • Magyar használati utasítás


Ez a termék 2. osztályba tartozó lézer terméknek minosül és egy dióda lézert tartalmaz <1 mW maximális teljesítménnyel 630-680 nm (P 1 mW / = 630-680 nm) értéken. Ez a termék megfelel a következoknek: IEC 60825-1: 2007 és a DIN EN 60825-1:2008-05. Ezt a készüléket tesztelték, és megállapították, hogy megfelel az EU elektromágneses kompatibilitás. Ez a termék megfelel a rendelkezéseknek az EMC irányelvek. Az olyan változtatások vagy módosítások elvégzése a készüléken, amelyeket a Radio Systems Corporation nem hagyott jóvá, sértheti az EU eloírásokat, érvénytelenítheti a felhasználó jogosultságát a berendezés muködtetésére, és a garancia elvesztésével jár. A Megfeleloségi nyilatkozat a következo weboldalon található: www.FroliCat.com/declarations-of-conformity.

Kapcsolódó termékek